KRYEFAQJA » LAJME » CAS refuzon kërkesën e KF Skënderbeut për pezullim, por procesi vazhdon
CAS refuzon kërkesën e KF Skënderbeut për pezullim, por procesi vazhdon

CAS refuzon kërkesën e KF Skënderbeut për pezullim, por procesi vazhdon

Gjykata e Arbitrazhit Sportiv ka vendosur të refuzojë kërkesën e KF Skënderbeut, për pezullimin e efekteve të vendimit të komisionit të Apelit të UEFA-s. Klubi shqiptar ishte përjashtuar nga pjesëmarrja në Klubet e UEFA-s për të cilat do të ishte kualifikohen gjatë dhjetë viteve të ardhshme dhe i kanë urdhëruar klubit të paguajë një gjobë prej 1.000.000 euro.
Në një deklaratë ne rrjete sociale KF Skënderbeu spjegon se “Kjo nënkupton refuzimin e kërkesës për të marrë pjesë në kompeticionet europiane deri në marrjen e një vendimi përfundimtar nga CAS”. “Për të sqaruar opinionin publik, CAS ka refuzuar vetëm kërkesën për pezullimin e efekteve ndërkohë që është pranuar apelimi i vendimit të komisionit të apelit pranë UEFA-s. Vendimi përfundimtar do të merret në muajt në vazhdim. Theksojmë se proçesi pranë Gjykatës së Arbitrazhit Sportiv është ende në fazën fillestare” shënon deklarata. “Klubi dhe zyra ligjore mbetet besimplotë se vendimi përfundimtar do të jetë në favor të KF Skënderbeut” mbyllet deklarata e klubit.

Sicred