KRYEFAQJA » LAJME » Buxheti 2016, nisin debatet në Këshillin Bashkiak të Tiranës
Tiranë, opozita kundërshton në Këshillin Bashkiak mandatin e 6 këshilltarëve

Buxheti 2016, nisin debatet në Këshillin Bashkiak të Tiranës

Në Bashkinë e Tiranës, Këshilli Bashkiak ka nisur debatet për projektbuxhetin e vitit 2016. Përfaqësuesit e djathtë kërkuan shtyrje të votimit të këtij projektligji, me argumentin se taksat e propozuar nga Bashkia nuk janë në përputhje me ligjin. Por shumcia e majtë kërkuan votimin e projektbuxhetit dhe më pas shqyrtimin nen për nen të tij.
Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, tha se banorët e Tiranës gjatë vitit 2016 do të përfitojnë 3-herë më shumë se më parë, duke dhënë kohë detaje konkrete.
Nisur nga disa deklarata publike të këshilltarëve të djathtë veçanërisht mbi taksat bashkiake, priten debate të ashpra.

Sicred