KRYEFAQJA » LAJME » Bushati dhe Kocias bisedojnë rreth finalizimit të Dokumentit të Partneritetit Strategjik
Bushati dhe Kocias bisedojnë rreth finalizimit të Dokumentit të Partneritetit Strategjik

Bushati dhe Kocias bisedojnë rreth finalizimit të Dokumentit të Partneritetit Strategjik

Ministrat e Jashtëm të Shqipërisë dhe Greqisë, Ditmir Bushati dhe Nikos Kotzias, u takuan sot në Tiranë në vazhdën e dialogut intensiv të mekanizmit dypalësh për zgjidhjen e çështjeve mes dy vendeve. Ministrat shqyrtuan progresin e shënuar prej takimit të Janarit të mbajtur në Korçë që është materializuar në një sërë zhvillimesh pozitive tashmë të bëra publike nga palët.
Bushati dhe Kotzias u dakordësuan për hapat e mëtejshëm që do të ndërmerren në muajt e ardhshëm në funksion të avancimit të procesit dhe gjetjes së zgjidhjeve të mirëpranuara për çështjet ende në diskutim. Ata i kushtuan një vëmendje të posaçme punës në proces për finalizimin e Dokumentit të Partneritetit Strategjik në  përputhje me vullnetin e palëve për të forcuar dimensionin evropian të marrëdhënieve shqiptaro-greke.

Para Mbrapa

		<div class="post-content-slide">
		 Slide 1 | Your Content 
		</div><!-- post-content-slide -->
	  
		<div class="post-content-slide">
		 Slide 2 | Your Content 
		</div><!-- post-content-slide -->
	  
		<div class="post-content-slide">
		 Slide 3 | Your Content 
		</div><!-- post-content-slide -->
Para Mbrapa
Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com