KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Bujqësia dhe eksportet, kush e pengon rritjen?

Bujqësia dhe eksportet, kush e pengon rritjen?

Edhe pse në pesë vitet e fundit, eksportet bujqësore janë pesëfishuar, duke arritur në rreth 10 miliardë lekë në 2017, akademikët dhe ekspertët e bujqësisë pohojnë se kjo as që mund të krahasohet me potencialin që ka bujqësia e sotme shqiptare. Cilët janë faktorët që pengojnë? Radio Televizioni Shqiptar ka bërë një analizë të plotë të këtij tregu dhe pengesave që ai has. Kronika speciale është përgatitur nga gazetari Bardhi Sejdarasi.

Sicred