KRYEFAQJA » LAJME » Budva, takim trepalësh i Ministrave të Jashtëm të Shqipërisë, Kroacisë, dhe Malit të Zi
Budva, takim trepalësh i Ministrave të Jashtëm të Shqipërisë, Kroacisë, dhe Malit të Zi

Budva, takim trepalësh i Ministrave të Jashtëm të Shqipërisë, Kroacisë, dhe Malit të Zi

Në kuadrin e Trilateralit të Adriatikut, më 20 korrik në Budva, Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushati mori pjesë në Takimin e tretë të Ministrave të Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Malit të Zi dhe Kroacisë.  Kjo platformë e lançuar vitin e kaluar i shërben përpjekjeve të përbashkëta për konsolidimin e bashkëpunimit në Evropën Adriatike, tashmë të shndërruar edhe në NATO-n Adriatike, dhe për një aksion të përbashkët në interes të një rajoni më të sigurtë dhe më të ndërlidhur në të gjitha dimensionet.

Sicred