KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Bruçaj uron Ramazanin

Bruçaj uron Ramazanin

Të mërkurën besimtarët myslymanë shqiptarë i bashkohen mbarë botës myslymane që nis Muajin e Madhëruar të Ramazanit, një nga ngjarjet më të rëndësishme të kalendarit të fesë myslymane. Kryetari i Komunitetit Myslyman Shqiptar Skënder Bruçaj, me këtë rast uroi të gjithë besimtarët që devotshmëria, përkushtimi dhe sakrifica ti shoqëroje ata gjatë këtij muaji të bekuar. Sipas kalendarit muaji i madhnueshëm nis më 16 maj deri më 14 qershor.

Sicred