KRYEFAQJA » LAJME » Bojaxhi: Të ndërtojmë një të ardhme këtu në Shqipëri!
Bojaxhi: Të ndërtojmë një të ardhme këtu në Shqipëri!

Bojaxhi: Të ndërtojmë një të ardhme këtu në Shqipëri!

Kreu i Sfida për Shqipërinë Gjergj Bojaxhi ka gjetur një mënyrë origjinale për të kërkuar votat e të rinjve shqiptare më 25 qershor. Bashkë me disa mbështetës të tij ai është ndalur përpara gjimnazit “PN Luarasi” të cilin e ka mbaruar vite më parë. Zoti Bojaxhi ka shprehur keqardhjen që më shumë gjysma e klasës së tij të maturës nuk ndodhet në Shqipëri. “Kanë emigruar jashtë e bashkë me ta dhe familjet e tyre, fëmijët e tyre”. “Ne kemi nevojë që të ndërtojmë një të ardhme këtu në Shqipëri. Të ndërtojmë një të ardhme që njerëzit të shikojnë mundësi për një garë të drejtë për një shoqëri të drejtë” tha ai. “Sfida beson se me votë dhe ndëshkim ndaj këtyre politikanëve ne mund të ndërtojmë një të ardhme më të mirë për veten tonë dhe për fëmijët tanë. Sëbashku me datë 25 ne mund ta fillojmë këtë ndryshim” tha zoti Bojaxhi.

Sicred