KRYEFAQJA » LAJME » Berat, “Shkolla ime, Shkolla jote”

Berat, “Shkolla ime, Shkolla jote”

Projekti I UNICEF për gjithpërfshirjen në shkolla ”Shkolla ime, shkolla jote” është shtrirë dhe në tre shkolla të Beratit. Në prag të mbylljes së vitit shkollor, drejtues e prindër vlerësojnë se ky bashkëpunim hallkash ndikoi më së pari në cilësinë e arsimimit të fëmijëve.

Sicred