KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Berat, nis restaurimi i tri objekteve të kultit

Berat, nis restaurimi i tri objekteve të kultit

Dy xhami dhe një teqe ne Berat, të treja objekte me vlera të papërsëritshme arkitektonike, historike dhe historike, do të restaurohen dhe tashmë ka nisur puna. Xhamija “Mbret” Teqeja e “ Helvetive” dy objekte që ndodhen në qendrën mesjetare të qytetit dhe së bashku me to dhe xhamija e “Beqarëve” pas një viti do të jenë totalisht të restauruara.

Sicred