KRYEFAQJA » LAJME » Beqiraj: Anulimi i Evropianit të Tiranës vendimi i duhur!

Beqiraj: Anulimi i Evropianit të Tiranës vendimi i duhur!

Gjendja e krijuar në komunitetin e shtangës ka çuar në heqjen e së drejtës së Shqipërisë për të mirëpritur dhe për të organizuar në Tiranë Kampionatin Evropian të Peshëngritjes për Të Rritur në fund të marsit. Duke folur ekskluzivisht për Rrjetin e Radio-Televizionit Shqiptar, presidenti i përkohshëm i Federatës Shqiptare të Peshëngritjes, Gudar Beqiraj, e ka cilësuar si vendimin e duhur anulimin e mbajtjes në Tiranë të Evropianit të marsit. Sipas tij, ky nuk ishte një vendim i njëanshëm i Federatës Shqiptare të Peshëngritjes. Intervista është realizuar nga gazetari i RTSH Altin B Kodra.

Sicred