KRYEFAQJA » LAJME » Basketboll, nis përzgjedhja e nën-16-vjeçareve

Basketboll, nis përzgjedhja e nën-16-vjeçareve

Federata Shqiptare e Basketbollit ka organizuar përgjatë 3 ditëve të fundjavës një përzgjedhje të elementëve për Kombëtaren e Nën-16-vjeçarëve dhe, për trajnerin Afrim Bilali, ai që duhet vlerësuar ishte masiviteti i të rinjve që e luajnë këtë sport.

Për ish-basketbollistin e njohur, tashmë trajner, elementët cilësorë nuk mungojnë.

Pas Nën-16-vjeçarëve, më 30 dhe 31 maj 2016, po në mjediset e Pallatit të Sportit “Asllan Rusi” në kryeqytet, do të jetë bëhet përzgjedhja për kombëtaren e Nën-20-vjeçarëve.

Sicred