KRYEFAQJA » LAJME » Bashkia e Tiranës në ndihmë të njerëzve në nevojë
Bashkia e Tiranës në ndihmë të njerëzve në nevojë

Bashkia e Tiranës në ndihmë të njerëzve në nevojë

Në këto ditë të ftohta Bashkia e Tiranës ka treguar një kujdes të veçantë për njerëzit në nevojë dhe në situatë rruge. Ajo ka sistemuar në qendrat e saj sociale, rreth 100 persona, midis tyre 20 të mitur, të cilët kanë kërkuar ndihmë. ilët 20 janë të mitur. Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, i cili po e ndjek nga afër gjithë operacionin, ishte në Qendrën Multidisiplinare në Njësinë Administrative Nr. 9. “Kemi 4 qendra të hapura aktive në Tiranë: në Laprakë, në Kombinat, një këtu në Brakë dhe një tjetër në Shkozë. Në 24 orët e fundit kemi strehuar rreth 100 persona, në të gjitha qendrat tona. Disa janë në situatë rruge, disa kanë ardhur nga qytete të tjera, nga komuniteti rom, që kanë jetuar në barake ose janë transferuar në një nga zonat pranë Tiranës” tha zoti Veliaj. Zoti Veliaj u bëri thirrje qytetarëve që të tregohen bashkëpunues, si duke ndihmuar të pamundurit dhe ata që kanë nevojë për ndihmë, por edhe duke sinjalizuar strukturat shtetërore të angazhuara në përballimin e kësaj situate emergjente.

Sicred