KRYEFAQJA » LAJME » Bashkia e Tiranës intensifikon rindërtimin e rrugëve në zonat rurale
Bashkia e Tiranës intensifikon rindërtimin e rrugëve në zonat rurale

Bashkia e Tiranës intensifikon rindërtimin e rrugëve në zonat rurale

Në më pak se 4 muaj Bashkia e Tiranës do të përfundojë rikonstruksionin e rrugëve të lagjeve Shirt-Pezë Helmes, të cilat prej vitesh paraqesin vështirësi për lëvizjen e banorëve të zonës. Kryebashkiaku Erion Veliaj në inspektimin e këtij investimi, tha se me këtë ndërhyrje jo vetëm do të lehtësohet lëvizja e banorëve, por edhe transporti i produkteve bujqësore e blegtorale të zonës. Zoti Veliaj përsëriti se 2017 do të jetë viti i investimeve në zonat rurale. Prej disa kohësh Bashkia e Tiranës ka nisur investimet edhe në lagje të tjera të Pezës, në Maknor, Kolje, në pjesën e Malësisë së Tiranës, në rrugën e Krrabës, rrugën e Zall Herrit, rrugën e Zall-Dajtit, Zall-Bastarit dhe në njësinë administrative Ndroq.

Sicred