KRYEFAQJA » LAJME » Bashkëpunim shqiptaro-gjermano për mbrojtjen e të dhënave dhe të drejtën e informimit

Bashkëpunim shqiptaro-gjermano për mbrojtjen e të dhënave dhe të drejtën e informimit

Shqipëria dhe Gjermania janë angazhuar sot të intensifikojnë ndërkëmbimet për transparencën e mbrojtjen e të dhënave personale. Duke nënshkruar një memorandum për arritjen e standarteve europiane përmes binjakëzimit me Gjermaninë, Shqipëria është deklaruar të rrisë zbatimin e transparencës në funksion të luftës kundër korrupsionit.

Sicred