KRYEFAQJA » LAJME » Basha në Asamblenë Politike të Partisë Popullore Europiane
Basha, në Asamblenë Politike të Partisë Popullore Europiane, merr pjese

Basha në Asamblenë Politike të Partisë Popullore Europiane

Kryetari i Partise Demokratike Lulzim Basha po merr pjesë në Asamblenë Politike të Partisë Popullore Europiane, që zhvillohet në Kopenhagen .Kryedemokrati theksoi rëndësinë që ka për opozitën dhe vetë demokracinë në Shqipëri reformimi i sistemit zgjedhor, për t’i dhënë fund sipas tij historisë së manipulimit të zgjedhjeve . Në bisedat me drejtuesit e partive te djathta simotra, Basha diskutoi edhe mbi sfidat për integrimin europian të vendit, duke marrë mbështetjen e tyre për këtë proces. Kryedemokrati mori gjithashtu premtimin për vazhdimin e mbështetjes politike të PPE-së ,me asistencë dhe keshillim në lidhje me strategjinë dhe alternativën opozitare.

Sicred