KRYEFAQJA » LAJME » Basha: Bujqësia prioriteti ynë

Basha: Bujqësia prioriteti ynë

Në Ksamil , Basha lançoi projektin demokrat për të kthyer në mundësi zhvillimi dhe punësimi resurset natyrore të zonës. Si hap i parë tha Kryedemokrati është ulja e taksave, që do të sjellë 1 miliard euro në ekonomi, mesatarisht 2 milionë lekë të vjetra për çdo familje, çdo vit. Ashtu sikundër në cdo takim, edhe në Delvinë, Basha ftoi qytetarët të përkrahin projektin demokrat, përtej përkatësisë politike që kanë. Sipas Bashës sprova trevjeçare duhet të shërbejë për bashkimin e Shqiptarëve njësoj si para 25 viteve.

 

Sicred