KRYEFAQJA » LAJME » Barazim në Elbasan mes Skënderbeut dhe Partizanit të Beogradit
Skënderbeu i Korçës dhe Partizani i Beogradit e mbyllen me një barazim 0-0 takimin e të enjtes në "Elbasan Arena", takim i vlefshme për fazën e grupeve të Europa League. Pavarësisht rasteve dhe mbështetjes së fortë të tifozëve korçarë Skenderbeu nuk arriti të merrte me shumë se barazim të shumta. Futbollistët serbë pavarësisht se kishin deklaruar se vinin minimalisht për barazim, duket se dolë të kënaqur. Formacionet ishin këto Skënderbeu: Shehi, Mici, Jashanica, Radas, Vangjeli, Muzaka, Lilaj, Dita, Taku, Xhejms, Soue Partizani: Stojkoviç, Tauamba, Viliçeviç, Tosiç, Jankoviç, Souma, Jevtoviç, Bilher, Miletiç, Mitroviç, N.Miletiç. Takimi si zakonisht u soll me kualitet të lartë nga rrjeti RTSH. Por ai ndoq edhe në www.rtsh.al si dhe në telefonat e zgjuar.

Barazim në Elbasan mes Skënderbeut dhe Partizanit të Beogradit

Skënderbeu i Korçës dhe Partizani i Beogradit e mbyllen me një barazim 0-0 takimin e të enjtes në “Elbasan Arena”, takim i vlefshme për fazën e grupeve të Europa League. Pavarësisht rasteve dhe mbështetjes së fortë të tifozëve korçarë Skenderbeu nuk arriti të merrte me shumë se barazim të shumta. Futbollistët serbë pavarësisht se kishin deklaruar se vinin minimalisht për barazim, duket se dolë të kënaqur.
Formacionet ishin këto Skënderbeu: Shehi, Mici, Jashanica, Radas, Vangjeli, Muzaka, Lilaj, Dita, Taku, Xhejms, Soue

Partizani: Stojkoviç, Tauamba, Viliçeviç, Tosiç, Jankoviç, Souma, Jevtoviç, Bilher, Miletiç, Mitroviç, N.Miletiç.

Takimi si zakonisht u soll me kualitet të lartë nga rrjeti RTSH.

Sicred