KRYEFAQJA » LAJME » Ban ki Moon për Kosovën
sekretari i pergjithshem i kombeve te bashkuara ban ki moon per kosoven kosova

Ban ki Moon për Kosovën

Sekretari i përgjithshem i OKB-s Ban Ki Mun dënoi aktet e dhunshme në Kuvendin e Kosovës duke kërkuar nga opozita të sillet sipas parimeve demokratike dhe të qytetëruara. Incidentet në Kuvend janë perfshirë në raportin mbi Kosovën që Sekretari Ban do ta paraqisë para Këshillit te Sigurimit ditën e enjte.

Sicred