KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » ARTES nga Elsa Demo: “Tirana historike, ç’fat e pret?”, sot në RTSH
sot ora 18:50 në RTSH 1 HD

ARTES nga Elsa Demo: “Tirana historike, ç’fat e pret?”, sot në RTSH

“Artes” një program kushtuar kulturës dhe arteve e nis sot komunikimin me publikun me një emision kushtuar arkitekturës dhe zhvillimit urban. “Tirana historike, ç’fat e pret?” propozon këndvështrimet e tre ekspertëve për të komentuar vendimin e fundit të qeverisë për shpalljen e zonës së re historike dhe zonën e mbrojtur të Tiranës. Çfarë rreziku dhe çfarë perspektive ofron ky plan për mbrojtjen e vlerave të traditës dhe zhvillimin e tyre pa kriter? Elsa Demo, gazetare dhe autore e këtij programi është në studio sonte, ora 23.00 në ekranin e RTSH1 me Maks Velon – arkitekt i lirë, Arta Dollanin – Drejtore e Përgjithshme e Institutit të Monumenteve të Kulturës dhe Armand Vokshin – Kryetar i Shoqatës së Arkitektëve Shqiptarë.

Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com