KRYEFAQJA » LAJME » Arrestimi i vëllait, drejtori i Shërbimeve të Transportit Rrugor Arben Isaraj jep dorëheqjen
Arrestimi i vëllait, drejtori Shërbimeve të Transportit Rrugor Arben Isaraj jep dorëheqjen

Arrestimi i vëllait, drejtori i Shërbimeve të Transportit Rrugor Arben Isaraj jep dorëheqjen

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimeve të Transportit Rrugor Arben Isaraj ka dorëzuar dorëheqjen tek ministri i infrastrukturës dhe energjitikës Damian Gjiknuri. Shkak është bërë ndalimi nga policia i vëllait të tij për dy vepra penale. “Për të mos ndikuar direkt apo indirekt, me pozicionin tim të lartë administrativ, në pavarësinë dhe dhënien e drejtësisë në Shqipëri, jap dorëheqjen nga pozicioni i drejtorit tëPërgjithshëm në Drejtorinë e Përgjithshme të Transportit Rrugor” njofton ai në letrën e tij. Ende nuk ka reagim nga ministri Gjiknuri.

Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com