KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Apostuli i flaktë i bektashizmit

Apostuli i flaktë i bektashizmit

Baba Sali Matohasanaj, një prej figurave më të rëndësishme të bektashizmit, por edhe i kombit shqiptar, është përjetësuar në një film dokumentar. Dokumentari titullohet “Apostuli i Flaktë i Bektashizmit, Patriotizmit dhe Gjuhës shqipe”. Regjia  tij është e Mihal Cikos dhe skenari i Petrit Rukës. Dokumentari  u promovua në qytetin e Tepelenës dhe së shpejti do të transmetohet edhe në ekranin e Televizionit Shqiptar.

Sicred