KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Antiinformaliteti në shifra, çfarë ndodhi në Shqipëri në 2015?

Antiinformaliteti në shifra, çfarë ndodhi në Shqipëri në 2015?

Qeveria shqiptare i është rikthyer strategjisë së formalizimit të ekonomisë shqiptare, të hartuar dy vjet më parë. Çfarë ka ndodhur në shtator të 2015-ës dhe çfarë është duke ndodhur nga fillimi i tetorit të këtij viti. Televizioni shqiptar i hedh një vështrim shifrave zyrtare dhe analizon efektet e luftës për të formalizuar ekonominë.

Sicred