KRYEFAQJA » LAJME » Ambasada e SHBA në Tiranë: Qytetarë amarikanë bëni kujdes gjatë festave!
Ambasada e SHBA mirëpret krijimin e KLP dhe KLGJ

Ambasada e SHBA në Tiranë: Qytetarë amarikanë bëni kujdes gjatë festave!

Ambasada e SHBA në Tiranë, u ka bërë thirrje qytetarëve amerikanë që ndodhen në Shqipëri që të kenë kujdes të veçantë gjatë pushimeve të ardhshme fetare, në festivale apo ngjarje të caktuara. “Terroristët në rajon kanë kërkuar më parë për të sulmuar objektiva të buta, për të përfshirë kishat dhe vende të tjera të adhurimit, qendrat për këmbësorë, arena sportive, sallat e koncerteve, dhe tubimet publike” kujton ambasada në një njoftim të saj. Ajo u bën thirrje qytetarëve amerikane të rishikojnë planet personale të sigurisë, të jenë të vetëdijshëm për vendbanimin, të ndjekin ngjarjet lokale dhe monitorojnë stacionet lokale të lajmeve për përditësime. Qytetarët amerikanë në Shqipëri të mbajnë një nivel të lartë vigjilence dhe të ndërmarrin hapat e duhura për të rritur sigurinë personale, këshillon ambasada amerikane. “Në rast se një sulm terrorist ndodh në qytetin tonë, ose kur ju jeni të udhëtojnë, qytetarët U.S. duhet: 1-Ndiqni udhëzimet e personelit lokale të zbatimit të ligjit dhe të shërbimeve emergjente. 2-Monitorimi i Ambasadës së SHBA-sigurisë dhe të sigurisë informacion në faqen e internetit të Ambasadës” përfundon njoftimi i ambasadës amerikane në Tiranë.

Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com