KRYEFAQJA » LAJME » AKU, program për “Sigurinë Ushqimore” në institucione

AKU, program për “Sigurinë Ushqimore” në institucione

Nën logon “Siguria Ushqimore” Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka nisur një program ndërgjegjësues në shkolla/çerdhe. Ky program ka startuar në kryeqytet në shkollën 9-vjeçare “Hasan Tahsin” për tu shtrirë më tej në të gjithë Shqipërinë.

AKU ka pasur vëmendje të shtuar për kontrolle në subjekte që ofrojnë ushqim afër shkollave, sidomos të shitësve ambulant.

Në harkun kohor shtator-dhjetor 2018 inspektorët e AKU-së kanë kryer 511 inspektime ndër to janë vendosur 194 paralajmërime 35 gjoba si dhe 14 ndërprerje aktiviteti

Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com