KRYEFAQJA » LAJME » AKU bllokon 33 ton produkte ushqimore të skaduara
AKU bllokon 33 ton produkte ushqimore të skaduara

AKU bllokon 33 ton produkte ushqimore të skaduara

AKU njoftoi sa ka bllokuar 33 ton produkte të skaduara, të cila shoqëria “IN FOOD” shpk do t’i hidhte në treg. Bëhet fjalë për çokokrem, makarona, lëngfrutash, kornflejks, peshk ton dhe biskota. Në një prej magazinave AKU konstatoi kushte higjeno-sanitare të papërshtatshme. Ndaj “IN FOOF” shpk AKU vendosi 1.000.000 lekë gjobë, bllokim të produkteve me destinacion asgjësim si dhe mbyllje të menjëhershme të aktivitetit.

Para Mbrapa
Slide 1 | Your

Para Mbrapa
Sicred