KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » AKT: Shqipëria vend shumë i mirë për të kaluar pushimet!
Qeveria dorëzon në kuvend ndryshime në ligjin e turizmit

AKT: Shqipëria vend shumë i mirë për të kaluar pushimet!

Viti 2017 do të jetë viti i lobimit për Shqipërinë te shqiptarët, që ata ti kalojnë pushimet në vendin e tyre. Ky është fokusi më i ri i Agjencisë Kombëtare të Turizmit. Ajo parashikon të zhvillojë aktivitete të shumta në qytete apo zona turistike nga Veriu në Jug gjatë gjithë sezonit që sapo ka nisur. Synimi i agjensisë është që shqiptarët ta njohin më mirë vendin e tyre dhe të preferojnë pikat e shumta turistike për të kaluar pushimet. Fushata do të vlejë njëkohësisht edhe si një promovim për Shqipërinë tek pushuesit e huaj që vizitojnë vendin.

Sicred