KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Ahmetaj sqaron draftin për faljen e detyrimeve tatimore dhe doganore
arben ahmetaj, ministri, drafti, sqarim, ekonomi, finance

Ahmetaj sqaron draftin për faljen e detyrimeve tatimore dhe doganore

 

Rreth katër muaj pas lajmit për faljen e detyrimeve doganore dhe tatimore të biznesit, minsitri i financave Arben Ahmetaj sqaron se falja e plotë është deri në dhjetor të 2010. Ndërkohë, Ahmetaj thotë se, për vitet 2011-2014, falja e detyrimeve është e pjesëshme dhe do të ndjekë këtë skemë. Edhe pse siguroi se ka marrë aprovimin e FMN-së, Ministri u shfaq i rezervuar sa i takon draftit të plotë të faljes. Drafti i faljes së detyrimeve pritet të marrë formën zyrtare pas vizitës së rradhës së misionit të FMN-së në Tiranë.

Sicred