KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Ahmetaj: Punonjësit e rafinerive me statusin e “të papunit”
Ahmetaj: Punonjësit e rafinerive me statusin e "të papunit"

Ahmetaj: Punonjësit e rafinerive me statusin e “të papunit”

Qeveria shqiptare ka vendosur që të gjithë punonjësit e mbetur pa punë në rafineritë e Ballshit dhe Fierit, të regjistrohen si “të papunë” dhe të marrin pagesën përkatese. Ministri i financave dhe ekonomise Arben Ahmetaj, bëri me dije gjithashtu se qeveria është në pritje të çdo investitori të interesuar për të rivënë në punë të dy rafineritë.

Sicred