KRYEFAQJA » LAJME » 400 çertifikatat e statusit të naftëtarit
Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë , 400 statuse naftetari

400 çertifikatat e statusit të naftëtarit

Në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë janë shpërndarë 400 çertifikatat e Statusit të Naftëtarit. Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë Gentian Keri sqaroi se në total janë paraqitur për shqyrtim nga Komisioni rreth 4 mijë aplikime të dërguara nga Drejtoritë Rajonale të Sigurimeve Shoqërore kryesisht të Qarqeve Fier, Berat, Vlorë, Sarandë dhe Tiranë. Por deri më tani, janë trajtuar mbi 1 mijë aplikime, janë miratuar dhe prodhuar çertifikatat për 400 përfituesit e parë .

Sicred