KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » 1 Gusht, nis fushatë për kuponin tatimor.
Rinisin kontrollet e kuponit tatimor

1 Gusht, nis fushatë për kuponin tatimor.

Duke filluar nga dita e hënë, date 1 gusht, Ministria e Financave dhe Administrata Tatimore do të nisin një fushatë edukuese dhe ndërgjegjësuese me sipërmarrjen dhe qytetarët për kuponin tatimor. Sipas Ministrisë së Financave, fushata do të shtrihet në të gjithë vendin, me një fokus të veçante në zonat turistike për shkak të përqëndrimit të madh të aktivitetit të biznesit dhe pushuesve në këtë sezon.

Sicred