KRYEFAQJA » JAVA në RTSH
"Java" - Arta Marku është një kandidaturë e përzgjedhur nga SHBA-BE

JAVA në RTSH

Rreth emisionit

“Java” është një prej emisioneve të rëndësishëm të karakterit politik që RTSH sjell për publikun shqiptar. Në këndvështrimin e analistëve të njohur Preç Zogaj, Lorenc Vangjeli, gazetarit investigativ Artan Hoxha dhe pjesmarrjes së gazetares Megi Mëhilli, në emision analizohen hollësisht ngjarje që lenë gjurmë gjatë një jave në Shqipëri. Ato plotësohen edhe me opinionet e ekspertëve të fushave të ndryshme që ftohen në studion e “Java”-s. Emisioni transmetohet drejtëpërdrejtë në RTSH çdo të premte rreth orës 18.30. Më pas atë mund ta gjeni edhe në faqen e web-it rtsh.al.

Emisionet Video

 
(Visited 919 times, 99 visits today)
Sicred