KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 90)

Vendi

INVESTIMET STRATEGJIKE NGA KATARI. RUÇI: SHQIPËRIA E INTERESUAR NË ZGJERIMIN E BASHKËPUNIMIT EKONOMIK

Kryetari i Kuvendit,  Gramoz Ruçi, priti Ambasadorin e ri të  Katarit, Ali bin Hamad al Marri. Kryeparlamentari Ruci i uroi Ambasadorit suksese në misionin e tij në Shqipëri, dhe i  garantoi mbështetjen e Kuvendit dhe institucioneve shqiptare në kryerjen me sukses të detyrës.Ruçi ritheksoi vullnetin e Shqipërisë për forcimin e …

Më shumë

Nis Tetori Gjerman; Java më e ngjeshur e aktiviteteve në vend

Nis Tetori Gjerman; Java më e ngjeshur e aktiviteteve në vend

Nis Tetori Gjerman. I vetmi muaj në Tiranë prej 12 vitesh që ka veprimtaritë më të dendura kulturore. Të përditshme. Këtë vit me moton: “Frymëzuar nga njerëzit” programi do të përmbajë jo vetëm letërsi, filma, teatër, muzikë dhe vallëzim, por edhe kulinari të mjeshtrave gjermanë por edhe atyre shqiptarë së bashku, …

Më shumë

MINISTRIA E JASHTME MIRËPRET VOTËN “PO” TE REFERENDUMIT NË MAQEDONI

Reagimet nga Tirana zyrtare per mbajtjen e referundimit konsultativ referojne mbeshtetje per votën PO të qytetarëve të Maqedonisë. Ne regimin e saj publik Ministria per Europen dhe Punet e jashtme deklaron se mirepret kete votim në mbështetje të Marreveshjes së emrit me Greqinë. Shqiperia nxit vijimin “pa vonesë të procesit …

Më shumë