KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 80)

Vendi

GJONAJ TAKON HOMOLOGUN AUSTRIAK

Austria do të mbështesë Shqipërinë për reformën në drejëtsi dhe luftën antikorrupsion. Ka qenë ministri i Drejtësisë austriake, Josef Moser që teksa ka takuar homologen shqiptare, Etilda Gjonaj, ka deklaruar, se Austria mbështet një drejtësi të pastër, profesionale dhe larg ndikimeve politike. Moser ka përgëzuar Shqipërinë për Reformat e ndërmarra …

Më shumë

Guvernatorit i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko, për borxhin kombëtar

Guvernatorit i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko, për borxhin kombëtar

Një sukses, e ka quajtur emetimin e një Eurobondi me vlerë 500 milionë Euro ndërkombëtare nga qeveria shqiptare, Guvernatorit i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko. Sipas Guvernatorit, Eurobondi nuk do të ndikojë në rritjen e borxhit në total. Ndërkohë, i pyetur për shitblerjet e bankave të nivelit të dytë, Sejko …

Më shumë

Taskë Forca Antikorrupsion ka penalizuar 26 punonjës dhe ish-punonjës të administratës shtetëore

Lezha, Tirana dhe Gjirokastra kanë qenë qarqet ku më shumë se 26 punonjës dhe ish-punonjës të administratës shtetërore janë penalizuar për shkak të shpërdorimit të detyrës apo korrupsionit. Ka qenë Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, e cila ka bërë bilancin e antikorrupsionit, në javën e fundit, ku bie në sy …

Më shumë