KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 52)

Vendi

Furrat e bukës nga 1 Shtatori do të paguajnë çmime të diferencuara

Furrat e bukës nga 1 Shtatori do të paguajnë çmime të diferencuara

Nga 1 Shtatori furrat që prodhojnë bukë dhe ëmbëlsira apo kanë bazë frigoriferike do ta paguajnë energjinë elektrike me dy fasha. Kjo është zgjidhja për të cilën ka rënë dakord pas shumë muajsh Shoqata e Prodhuesve të Bukës dhe Pastiçerisë me Entin Rregullator të Energjisë. Kryetari i kësaj shoqate, Gëzim …

Më shumë

BE-partneri më i madh tregëtar i Shqipërisë

BE-partneri më i madh tregëtar i Shqipërisë

Bashkimi Europian vazhdon të mbetet partneri tregtar kryesor i Shqipërisë, sipas raportit për politikat monetare të Bankës Kombëtare. Ndër cilësimet e raportit sipas orientimit gjeografik, vendet e Bashkimit Evropian dhe veçanërisht Italia mbeten partnerët kryesorë tregtarë si në terma të eksporteve, ashtu edhe në terma të importeve. Rritja e eksporteve …

Më shumë