KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 50)

Vendi

Prokurori, Ramadan Troci, në vetting, rezulton me fshehje pasurie

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka zhvilluar seancën dëgjimore të prokurorit të Prokurorisë së Përgjithshme, Ramadan Troci. Troci i nënshtrohet hetimit të tre kritereve të vettingut me përparësi pasi është kandidat për Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Vetë prokurori ka qenë i pranishëm në seancë dhe ka zgjedhur që përballë …

Më shumë

Shqipëria në Ekspozitën e 1-rë Ndërkombëtare të Importit të Kinës

Shangai, hapet Ekspozita e parë Ndërkombëtare e Importit e Kinës, merr pjesë dhe Shqipëria

Në Ekspozitën e 1-rë Ndërkombëtare të Importit të Kinës (CIIE) që po zhvillohet në Shangai, ndër mbi 3600 kompani pjesëmarrëse nga më shumë se 130 vende e rajone të botës gjenden edhe katër pjesmarrës shqiptarë. Vizitorët mund të njohin burimet e pasura turistike të Shqipërisë dhe të provojnë produktet e …

Më shumë