KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 48)

Vendi

Prokurori, Ramadan Troci, në vetting, rezulton me fshehje pasurie

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka zhvilluar seancën dëgjimore të prokurorit të Prokurorisë së Përgjithshme, Ramadan Troci. Troci i nënshtrohet hetimit të tre kritereve të vettingut me përparësi pasi është kandidat për Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Vetë prokurori ka qenë i pranishëm në seancë dhe ka zgjedhur që përballë …

Më shumë

Shqipëria në Ekspozitën e 1-rë Ndërkombëtare të Importit të Kinës

Shangai, hapet Ekspozita e parë Ndërkombëtare e Importit e Kinës, merr pjesë dhe Shqipëria

Në Ekspozitën e 1-rë Ndërkombëtare të Importit të Kinës (CIIE) që po zhvillohet në Shangai, ndër mbi 3600 kompani pjesëmarrëse nga më shumë se 130 vende e rajone të botës gjenden edhe katër pjesmarrës shqiptarë. Vizitorët mund të njohin burimet e pasura turistike të Shqipërisë dhe të provojnë produktet e …

Më shumë

Rama: “Shteti ynë s’lufton as me arkmorte dhe as me provokatorë varrimesh”

Rama: "Shteti ynë s’lufton as me arkmorte dhe as me provokatorë varrimesh"

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas akuzave në rrjetet sociale se shteti shqiptar po lejon ekstremistë grekë të fyejnë Shqipërinë. “Shteti ynë s’lufton as me arkmorte dhe as me provokatorë varrimesh. Kush erdhi për të provokuar, hyri, turpëroi veten e flamurin e tij dhe iku. Patriotizmi nuk është të urresh …

Më shumë