KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 4)

Vendi

Panairi i tretë i prodhimeve të Kurbinit

Panair ne Kurbin për promovim të produkteve produkteve blegtorale, frutave bio autoktonë, mjaltë, ushqime dhe gatime brumi dhe embëlsira nga prodhues kurbinas. Por edhe produkte artizanale, veshje tradicionale, e libra nga autorë vendas. Një veprimtari mbresëlënëse, me mjaft vizitorë, që kane shijuar gatimet tradicionale. Pas vizitave ne stendat e Panairit …

Më shumë