KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 34)

Vendi

Mjegulla në Kukës, vështirëson qarkullimin e mjeteve dhe e dëmshme për shëndetin

Prej një muaji tashmë, mjegulla ka mbuluar rrethin e Kukësit. Kjo pëlhurë e bardhë që mbërthen atmosferën, prej orës 04 të mëngjesit e deri rreth orës 11 të paradites, sjell pasoja të mëdha shëndetësore, kryesisht tek të moshuarit dhe femijët. Situata paraqitet e vështirë edhe për drejtuesit e automjeteve, sepse …

Më shumë

Ruçi : Bashkëpunimi ndërinstitucional – funksion jetik për qeverisjen dhe sistemin demokratik

Ruçi : Bashkëpunimi ndërinstitucional - funksion jetik për qeverisjen dhe sistemin demokratik

“Ndjekja e Zbatimit të Mekanizimit Ndërinstitucional Kuvend-Qeveri–Institucione të Pavarura” ishte në vemendje të mbledhjes së thirrur të mërkurën pas dite nga kreu i parlamentit Gramoz Ruçi. Ai theksoi se “Kontrolli parlamentar, si shtyllë e parlamentarizmit, Republikës dhe sistemit politik, është ndër prioritetet e kësaj legjislature, por edhe ndër prioritetet e …

Më shumë

AMA, në mbrojtje të etikës e vlerave të mediave në Shqipëri

AMA, në mbrojtje të etikës e vlerave të mediave në Shqipëri

Autoriteti i Medias Audiovizive, në kuadër të aktiviteteve të saj në mbrojtje të etikës e vlerave të mediave në Shqipëri, mblodhi një tryezë me studiues e specialistë, për të diskutuar “Gjuhën e urrejtjes në mediat audiovizive.” Të krijuarit të një mjedisi mediatik promovues ndaj tolerancës, e respektit për të drejtat …

Më shumë