KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 30)

Vendi

UGSh: Kërcënimet e ekstremistëve dhe nacionalistëve grekë ndaj gazetarit Artan Hoxha, një rrezik dhe provokim mbi liritë themelore të gazetarit

UGSh: Kërcënimet e ekstremistëve dhe nacionalistëve grekë ndaj gazetarit Artan Hoxha, një rrezik dhe provokim mbi liritë themelore të gazetarit

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë e konsideroi kërcënimet e ekstremistëve dhe nacionalistëve grekë ndaj gazetarit Artan Hoxha një rrezik dhe provokim mbi liritë themelore të gazetarit. Në një deklaratë të Zyrës së Shtypit të kësaj organizate shënohet se mediat shqiptare dhe ato greke, gjate tri diteve te fundit, kane publikuar reagime …

Më shumë

2019 me buxhet konservator. Qeveria e përmbajtur, të ardhurat rriten me 4.7%, shpenzimet 4.4% më shumë

Ministria e financave ka finalizuar ligjin më të rëndësishëm vjetor, buxhetin e shtetit për vitin 2019. Sipas draftit tashmë të miratuar nga Këshilli i Ministrave parashikohen 519,3 miliardë lekë shpenzime në total, me një rritje 22 mld lekë krahasuar me këtë vit. Për të dytin vit me radhë, qeveria ka …

Më shumë