KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 29)

Vendi

FMN: Shqipëria të reduktojë borxhin deri 60 për qind të PBB-së në vitin 2021

FMN: Shqipëria të arrijë 60 për qind të PBB-së deri në vitin 2021

Bordi Ekzekutivi i Fondit Monetar Ndërkombëtar ka publikuar deklaratën pas miratimit të konsultimeve të stafit teknik që vlerësoi zhvillimet ekonomike në Shqipëri gjatë shtatorit 2018. Në këtë dokument bëhet me dije se rritja ekonomike e Shqipërisë është rritur në vitet e fundit, ndërsa vendi ka përfituar nga zbatimi i reformave …

Më shumë

Durrës, 15 punonjëse të një fasonerie përfundojnë në spital

15 punonjëse të një rrobaqepësie në qytetin e Durrësit, dyshohet se janë helmuar, ndërkohë që menjëherë pas shqetësimeve ato janë paraqitur në Urgjencën e spitalit. Shqetësimet e para të punonjëseve, kanë qenë marrje mendsh dhe të vjella, ndërkohë që mjeket tashmë dyshojnë se kemi të bëjmë me raste të helmimit. …

Më shumë