KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 28)

Vendi

Ruçi pret Nikoliç : “Partive politike shqiptare t’u krijohet më shumë hapësirë përfaqësimi në Parlamentin e Malit të Zi”

Ruçi pret Nikoliç : "Partive politike shqiptare t’u krijohet më shumë hapësirë përfaqësimi në Parlamentin e Malit të Zi”

Shqipëria dhe Mali i Zi, po intensifikojnë dukshëm marrëdhëniet mes tyre. Pak ditë më parë ato arritën nivelin më të lartë me vizitën e presidentit Ilir Meta në Mal të Zi dhe takimet e tij intensive. Në këtë frymë sot në Tiranë kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Gramoz Ruçi, priti …

Më shumë

PS vendos “rrëzimin” e dekretit të Presidentit për noterinë

Socialistët sërisht kundër presidentit të Republikës, Ilir Meta, duke vendosur të rrëzojnë dekretin e tij për ligjin për noterinë, në 14 janar 2019-të. Presidenti me dekret vendosi t’i rikthejë Kuvendit për rishqyrtim ligjin për noterinë, për të rishikuar veçanërisht nenet 61, 65 dhe 76 të këtij ligji. Presidenti argumentonte se: …

Më shumë