KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 26)

Vendi

Rinis pagesa në Rrugën e Kombit

Rrugët me pagesë pritet të menaxhohen nga shteti

Ashtu siç ishte njoftuar ka rinisur sot pagesa për autostradën Milot- Morin. Që në mesnatë përdoruesit e kësaj rruge po paguajnë për kalimin në të, sipas përcaktimeve te dakortësuara mes qeverisë dhe koncensionarit. Tarifat variojnë sipas llojit të mjetit, per automjetet 4+1 eshte 660 lekë ose 5 euro ndërsa po …

Më shumë

Ruçi në kremtimin e 75-vjetorit të Luftës së Drashovicës

Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi, mori pjesë dhe përshëndeti në ceremoninë ekremtimit të 75 vjetorit të Luftës së Drashovicës.Në ceremoni morën pjesë veteranë dhe veteranë të Luftës Antifshiste Nacional Clirimtare, pjestarë dhe pasardhës të familjeve të dëshmorëve si edhe banorë të Drashovicës, Lumit të Vlorës dhe Labërisë. Në ceremoni përshëndeti …

Më shumë

Panairi i tretë i prodhimeve të Kurbinit

Panair ne Kurbin për promovim të produkteve produkteve blegtorale, frutave bio autoktonë, mjaltë, ushqime dhe gatime brumi dhe embëlsira nga prodhues kurbinas. Por edhe produkte artizanale, veshje tradicionale, e libra nga autorë vendas. Një veprimtari mbresëlënëse, me mjaft vizitorë, që kane shijuar gatimet tradicionale. Pas vizitave ne stendat e Panairit …

Më shumë