KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 20)

Vendi

Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës: Me cilat biznese të negociojmë?!

Ende pa u tharë mirë boja e firmosjes së 9 marrëveshjeve të rëndësishme të bashkëpunimit ekonomik dhe tregtar mes Shqipërisë dhe Kosovës në mbledhjen e tyre të pestë të përbashkët, përfaqësuesit e sipërmarrjes këtej dhe andej kufirit, deklarohen skeptikë përsa është marrë përsipër politikisht. Në Kosovë kanë munguar konsultimet me …

Më shumë