KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 17)

Vendi

Subvencionet për bletët

Subvensionet financiare në bletari janë shumë  efikase për bletërritësit. Vetëm gjatë 2 viteve të fundit kanë përfituar subvensione financiare mbi 100 fermerë që ushtrojnë biznesin në sektorin e bletarisë në qarkun e Elbasanit. Si rezultat i kujdesit në kullotë dhe i mbështetjes financiare nga  shteti është arritur të merren rreth 14 kg mjaltë për …

Më shumë

Turizmi, Rama: Ndryshime pozitive, pastërtia dhe siguria në fokus

Turizmi, Rama: Ndryshime pozitive, Pastërtia dhe siguria në fokus

Në datë 8 Maj, Kryeministri Edi Rama ishte në Shengjin, në hapjen e sezonit turistik. Premtoi një sezon ndryshe, me plazhe më të pastra dhe siguri të lartë. Kryeministri është rikthyer në Shëngjin në 29 Gusht në bashkëbisedim me sipërmarrësit, kryesisht të fushës së turzimit. Ai konstatoi se papastërtitë mbeten …

Më shumë