KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 13)

Vendi

Kosova do të bisedojë me Serbinë si shteti i veçantë për demarkacionin

Kosova mirënjohje për Shqipërinë

Kosova dhe Serbia duhet ta arrijnë marrëveshjen brenda vitit. Ambasadori i Kosovës në Tiranë Dr. Sylë Ukshini tha në një intervistë të posaçme për televizionin publik se diskutimet edhe përbrenda Kosovës e rrisin vlerën e bisedimeve, ndërkohë që Kosova e sheh mundësinë e kërkimit nga Serbia të njohjes së krimeve …

Më shumë

Rikonstruksioni i “Gustav Majer”, prindërit dhe nxënësit kundërshtojnë kohën e zgjedhur nga DAR

Rikonstruksioni i "Gustav Majer", prindërit dhe nxënësit kundërshtojnë kohën e zgjedhur nga DAR

Nga e hëna e 18 shkurtit nxënësit e shkollës 9 vjeçare “Gustav Majer” duhet të zhvendosen në shkollat “Naim Frashëri” dhe “Drita Pelingu” dhe të zhvillojnë mësimin pasdite. Kjo për shkak të rikonstruksionit e pjesshëm. Por prindërit nuk janë dakord që punimet të kryehen në mes të vitit shkollor. Drejtoresha …

Më shumë

Parlamenti shqiptar miraton protokollin anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

Parlamenti shqiptar miraton protokollin anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

Parlamenti shqiptar miratoi me vota unanime protokollin anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në Atlantikun e Veriut, NATO. Përfundimi i votimit u prit me duratrokitje. I pranishëm në seancë kreu i parlamentit maqedonas Talat Xhaferri tha se me këtë rast Shqipëria rikonfirmoi mbështetjen e saj ndaj fqinjit lindor.

Më shumë