KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 12)

Vendi

Ndërkombëtarët i bëjnë thirrje opozitës: Protesta të jetë një manifestim paqësor

Ndërkombëtarët i bëjnë thirrje opozitës: Protesta të jetë një manifestim paqësor

Dy ditë para protestës, ndërkombëtarët njëzëri i bëjnë thirrje opozitës për një manifestim paqësor. Ambasadori i Delegacionit të BE-së në Shqipëri, Luigi Soreca në një reagim për Dë, i bën apel opozitës që të mënjanojë dhunën dhe të mendojë për të ardhmen e Shqipërisë.  “Kjo është një thirrje për të …

Më shumë

Kosova do të bisedojë me Serbinë si shteti i veçantë për demarkacionin

Kosova mirënjohje për Shqipërinë

Kosova dhe Serbia duhet ta arrijnë marrëveshjen brenda vitit. Ambasadori i Kosovës në Tiranë Dr. Sylë Ukshini tha në një intervistë të posaçme për televizionin publik se diskutimet edhe përbrenda Kosovës e rrisin vlerën e bisedimeve, ndërkohë që Kosova e sheh mundësinë e kërkimit nga Serbia të njohjes së krimeve …

Më shumë