KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 1057)

Vendi

OSHEE: Blerja e energjisë 2015 kurseu 61 milionë Euro nga ulja e humbjeve dhe konkurrenca

OSHEE fiton gjyqin me "DIA"-n

Viti 2015 rezultoi pozitiv për Operatorin e Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE), jo vetëm në aspektin e uljes së humbjeve në rrjet, duke sjellë më shumë arkëtime, por edhe te shpenzimet për mbulimin këtyre humbjeve përmes importeve. Si rrjedhojë e uljes së sasisë dhe reduktimit të çmimit për njësi të energjisë së …

Më shumë

Rama, isnpektoi shkollën Rilindja dhe Lungomaren në Vlorë

Rama, isnpektoi shkollën Rilindja dhe Lungomaren në Vlorë

Në dy vjet, nga programi i qeverisë, përmes Ministrisë së Arsimit, Vlora ka përfituar 12 herë më shumë investime për rehabilitimin e infrastrukturës shkollore. Në periudhën 2014-2015, për Qarkun e Vlorës është investuar për ndërtimin dhe rikonstruksionin e 10 objekteve shkollore, me vlerë totale mbi 515 milionë lekë, kundrejt vetëm …

Më shumë

Guidë turistike në Berat

“Shtegu i Goricës” është një tjetër destinacion me vlera kulturore dhe natyrore për vizitorët që zgjedhin qytetin e Beratit. Shtegu ndodhet mbi lagjen “Goricë”, në kodrën e saj, dhe pamja që shfaqet në ngjitje të tij është e mrekullueshme. Në këtë shteg me gjelbërim dhe ajër të pastër, ndodhen dhe …

Më shumë

Policia e Qarkut te Beratit ka ndërmarrë një operacion policor për asgjesimin e lëndëve narkotike

Në vijim të operacioneve për kontrollin e territorit dhe ambienteve,me qëllim gjetjen dhe asgjesimin e lëndëve narkotike. Strukturat e Drejtorisë së Policisë së Qarkut Berat kanë ndërmarrë një operacion policor “blic” në Kutalli. Kontrollet janë përqëndruar në dy fshatrat: Cukalat dhe Drenovicë, ku u kontrrolluan rreth 350 sera të mbjella …

Më shumë

Luhet sonte derbi Partizani-Tirana

Sonte luhet derbi nr. 144 i kryeqytetit shqiptar, midis Partizanit dhe Tiranës, një ndeshje që, sikundër çdo veprimtari madhore sportive kombëtare, do të vijë për sportdashësit drejtpërdrejt në Rrjetin e Radio-Televizionit Shqiptar. Kjo sfidë, që luhet në Stadiumin Kombëtar “Qemal Stafa”, duke nisur nga ora 18:00, vë përballë njëra-tjetrës të …

Më shumë

Klasat e muzikës në Shkollën Besëlidhja në Lezhe do të kompletohen me instrumentet përkatëse

Klasat e muzikës në Shkollën Besëlidhja në Lezhe do të jenë të kompletuara edhe me instrumentet përkatëse. 6 muaj nga hapja e këtyre klasave, instrumentistët e vegjël dhe muzikantët e ardhshëm të Lezhës kanë tërhequr vëmëndjen e specialistëve të muzikës dhe organizatave të ndryshme. Ato kanë mundësuar paisjen me instrumente …

Më shumë