KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 1052)

Vendi

Ekonomi: Shkëmbimet tregtare me vendet e Bashkimit Europian kanë pasur rritje

Porti i Karpenit, Ekonomi: Deklarata e PD deklarata është tërësisht dashakeqe

Ministrja e zhvillimit ekonomik Milva Ekonomi ishte në komisionin e integrimit për të raportuar situatën e shkëmbimeve tregtare me bashkimin europian në kuadër të 10 vjetorit të firmosjes së marrëveshjes së stabilizim asocimit me bashkimin europian. Kryetarja e komisionit Majlinda Bregu kërkoi nga ministria pse Shqipëria është akoma larg për …

Më shumë

Prokuroria regjistron kallzimin ndaj Tahirit, KLD e akuzon për kanosje të gjyqtarit

Pak ditë pas referimit të një padie që mban vulën e Këshillit të lartë të drejtësisë, ndaj ministrit Tahiri, prokurorët marrin në dorëzim kallzimin penal. Zyrtarisht mësohet se nga kallzimi i keshillit të lartë të drejtësisë, ministri Tahiri akuzohet për kërcënim të gjyqtarit Arjan Aliaj, pasi ai dha vendimin për …

Më shumë

Drejtoresha e Agjensisë Kombëtare të provimeve:Tezat e dala të pavërteta

Pretendimet për daljen e tezës së matematikës në rrjetet sociale, Drejtoresha e Agjensisë Kombëtare të provimeve Rezana Vrapi i ka quajtur spekullime të atyre që kanë kërkuar të cënojnë besueshmërinë procesit të maturës shtetërore. Për sa i përket rezultateve të provimit të parë të Maturës Shtetërore, atë të gjuhës së huaj, …

Më shumë

Fushatë ndërgjegjësuese në kuadër të ditës botërore të refugjatëve

Raporti i UNHCR: Numër rekord në botë i të zhvendosurve

Ministria e Brendshme në bashkëpunim me zyrën e UNHCR nisën një fushatë ndërgjegjësuese në kuadër të Ditës Botërore të Refugjatëve. Fushata synon të ndihmojë në integrimin e refugjatëve dhe t’u gjendet pranë në nevojat e tyre. zv/ministrja e Brendshme Elona Gjebrea tha se kjo ditë merr një kontekst tjetër në …

Më shumë