KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 1050)

Vendi

Miratohet projektligji për lehtësimin e rimbursimit të TVSH për bizneset

Një tjetër kërkesë e biznesit është plotësuar me një vendim të këshillit të ministrave. Ky vendim rrit numrin e kompanive ekportuese që do të përfitojnë nga rimbursimi i drejtpërdrejtë i tatimit mbi vlerën e shtuar për 30 ditë. Ministria Ahmetaj bëri me dije se konsultimet për paketën fiskale kanë përfunduar me …

Më shumë

Hungaria mbështet hapjen e negociatave për anëtarësim e Shqipërisë në BE

Budapesti zyrtar mbështet hapjen e menjëhershme dhe pa vonesa të negociatave për anëtarësimin e vendit tonë në BE, pasi procesi i integrimit evropian është thelbësor për stabilitetin e Ballkanit Perëndimor. Këtë mbështetje i’a dha kryediplomatit shqiptar, homologu i tij hungarez Peter Szijart i cili vlerësoi edhe procesin e reformave të …

Më shumë