KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 1040)

Vendi

Lufta ndaj terrorizmit dhe pastrimit të parave, prokurori Belg në Tiranë

Lufta ndaj terrorizmit ka bërë bashkë Kryeprokurorin Adriatik Llalla dhe prokurorin federal të Belgjikës, Frederic Van Leeuë, për të biseduar mbi bashkëpunimin e institucioneve të drejtësisë. Në një njoftimi për shtyp, mesohet se mes dy kryeprokurorëve është mbajtur një qëndrim në lidhje me aktet barbare që tronditën Brukselin pak kohë …

Më shumë

Veliaj: Të ndjekim modelin e vendeve të rajonit për agroturizmin

Gama e pasurive kulturore, historike, gjeografike, por edhe produkteve tradicionale ushqimore do të përbëjnë boshtin për zhvillimin e turizimit në Tiranë, jo vetëm në qytet, por edhe në zonat rurale përreth. Gjatë konferencës rajonale për agroturizmin, kryebashkiaku Erion Veliaj tha se mund të shfrytëzohet edhe përvoja e vendeve të rajonit, …

Më shumë